Jenna Jameson (44) zhubla po porodu neuvěřitelných 40 kilo! A to i díky Keto dietě

Jenna Jameson (44) nedá na Keto dietu dopustit. Díky ní zhubla po porodu více než 40 kilogramů! Říká, že když má hlad, dá si nějakou keto stravu a její váha zůstává stále stejná. Nedávno s fanoušky sdílela na svém Instagramu „aktualizované menu“ toho, co denně běžně jí. Keto dieta je založena na nízkém příjmu sacharidů, bílkovin, zato s vysokým obsahem tuků. Jak vypadá Jennin jídelníček?

Ranní menu

Jakmile se probudí v 8.00 hodin, vypije vzorná maminka hned 3 šálky kávy, ovšem se stévií a bez cukru. O 3 hodiny později si dá snídani – obvykle 3 natvrdo uvařená vejce, která smíchá s jedním avokádem a kořením. Vše ovšem bez pečiva.

Oběd a večeře

Ve 14.00 hodin si uvaří například steak v avokádovém oleji a k němu si dopřeje rukolu. Za další 2 hodiny se posilní kelímkem tvarohu a večeří v 17.00 hodin. Pro tu často volí lososa dochuceného citronovým máslem a jako přílohu použije chřest nebo brokolici. Pak trvá půst do 11.00 hodin dalšího dne. Během této doby Jenna pije pouze vodu nebo čaj.

Jaké jsou její rady a doporučení?

Svým fanouškům radí opatrnost, každá dieta, pokud se nedrží správným způsobem, může být potencionálně nebezpečná. Na Keto dietě je v pořádku, pokud mícháte maso a mléčné výrobky. A pokud se cítíte hladoví, najezte se, nic se nemá přemáhat. Překvapivě doporučuje držet se dál od Keto chleba a lehkého občerstvení. Místo toho určitě zvolte biopotraviny a celozrnné výrobky.

Přidejte i cvičení

Jennino motto zní: „Pamatujte, hubnutí není snadné, je to výzva! Potlačte strach z neúspěchu a proveďte změnu!“. A cvičení se jí také začíná vyplácet. Nejde o hubnutí, ale o celkové zpevnění postavy. Jenže Jenna nesnáší tělocvičny.

A tak co nejvíce chodí. Běžná chůze a chůze do schodů zapojuje svaly celého těla, i ty malé, o kterých ani nevíme. Nemusíte tedy trávit hodiny v posilovně – jděte, a užívejte si život!

Autor: Lenka Svobodová
zavřít reklamu